Tervetuloa Apollo-yhtyeen sivuille!

Tämä vuonna 1974 perustettu tanssiorkesteri on vuosien varrella kiertänyt Suomen moneen kertaan poiketen välillä Ruotsissa ja Espanjassa. Yhtyeen solisteina toimivat alussa Jukka Ahola ja Lauri Laukkanen, vuodesta 1981 alkaen pääasiassa Jukka Ahola.

Yhtyeessä ovat vakituisina soittaneet Jukka Aholan (laulu ja basso) lisäksi Lauri Laukkanen (laulu ja kitara), Risto Mäkinen (harmonikka), Heikki Mikkola (rummut), Hannu Kalliola (kitara ja laulu), Timo Salmenoja (harmonikka ja koskettimet), Markku Laukkanen (rummut), Pentti Vesala (basso ja kitara), Reijo Tyyri (rummut), Teemu Koski (harmonikka), Taina Laiho (harmonikka), Mika Aartti (rummut), Juha Penttilä (rummut), Jorma Markula (koskettimet ja basso), Keijo Grönroos (kitara).

Tutuiksi ovat tulleet kotimaiset lavat, tanssipaikat, ravintolat ja erilaiset ex tempore -paikat, on mm. soitettu muovitehtaassa, kanalassa, jopa kasvihuoneessa!

Eri tähtisolistien säestystehtäviä on ollut runsaasti, esim. Henry Theel, Annikki Tähti, Reijo Taipale, Reijo Kallio, Kike Elomaa, Kirsi Kirstua, Kristiina Mäki, Eija-Sinikka, Risto Nevala, Kari Piironen, Eero Aven, Erkki Junkkarinen, Jamppa Tuominen, Irwin Goodman, Rainer Friman, Harri Nuutinen jne.

Vasemmalla olevista linkeistä pääset tutustumaan sivujen sisältöön.